Híreink

2012. május 09. - MATE Közgyűlés

A Méréstechnikai, Automatizálási és Informatikai Tudományos Egyesület (MATE) május 09-én tartotta megalakulásának 60. évfordulója alkalmából a Vezetőségválasztó Közgyűlését az MTA SZTAKI Nagytanácstermében.


2012. április 04. - Saasco rendezvény

Cégünk stratégiai partnere, a SAASCO Tanácsadó és Mérnöki Iroda egynapos ingyenes képzést hirdetett meg április 04-ére „CE jelölés alapjai – Gépek és villamos berendezések” témában.


2012. március 20-22. - Magyar Regula 2012

Cégünk a 2012-es évben még szorosabban együttműködi a MATE Vállalkozói Tagozatában stratégiai partnereivel. Így nem meglepő, hogy idén a Vállalkozói tagozat közös standján állítunk ki a Magyar Regulán.


2011. november 23. - EOQ MNB Metrológia Szakbizottsága

Cégünk tudományos igazgatónője, Erődi Erzsébet az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottságának (EOQ-MNB) Metrológia Szakbizottságának tiszteletbeli elnökeként ezen a fórumon is képviselteti a Szenzor-Metrológia Kft. sokéves szakmai tapasztalatát.


2011. november - Mérleg kalibrálás témakörében indítunk körmérést!

Az idei évben sikeresen zárult hosszúságmérések szakterületén szervezett körmérést követően, 2011. november 28.-tól mérleg kalibrálás témakörében indítunk körmérést!