Egynapos szakmai konzultációk

Felhívjuk figyelmüket új egynapos konzultációs szolgáltatásainkra melyeket ügyfeleink visszajelzései alapján dolgoztunk ki.


Belső audit

Leírás: Egynapos belső audit során szakértőnk az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány követelményei és a NAT várható elvárásai alapján megvizsgálja irányítási rendszerük dokumentációját, az eljárásokat, és a dokumentumokban leírtak megvalósulását.

Cél: Lehetőséget biztosítani Ügyfeleinknek, hogy előzetes, objektív belső audit során meg tudjanak győződni arról, hogy irányítási rendszerük megfelel-e az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány követelményeinek és felkészültek-e az akkreditálási folyamatra vagy a soron következő külső auditra.

Kinek ajánljuk: Minőségirányítási vezetőknek, laborvezetőknek.


Laborgyakorlat

Leírás: Az egynapos gyakorlat során szakértőnk oktatást tart arról, hogy az adott laboratórium MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány szerint kialakított eljárásaiban foglaltakat a gyakorlatban hogyan célszerű alkalmazni.

Cél: Szakmai segítséget nyújtani abban, hogy az adott laboratórium munkatársai el tudják sajátítani a megfelelő gyakorlatot, helyszíni konzultáció során választ kapjanak a mindennapi munkájuk során felmerülő gyakorlati kérdéseikre.

Kinek ajánljuk: laborvezetőknek, technikusoknak, mérőeszköz felügyelőknek


Workshop

Leírás: A rendszeresen megrendezésre kerülő egynapos workshopok témái az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 számú szabvány főbb követelményeihez kapcsolódnak.

Cél: Folyamatos szakmai fórum létrehozása, aktuális kérdések megvitatása, problémák megoldása, a workshop résztvevőinek aktív részvételével.

Kinek ajánljuk: minőségirányítási vezetőknek, laborvezetőknek, technikusoknak, mérőeszköz felügyelőknek


Konzultációs igény vagy kérdéseik esetén kérjük, keresse cégünket az alábbi elérhetőségek egyikén.

Vállalatunk híreiről, a soron következő workshop témájáról és időpontjairól, a körmérésekről és képzéseinkről weboldalunkon és hírlevelünkből tájékozódhat. Amennyiben rendszeresen olvasni kívánja hírlevelünket kérjük, weboldalunkon iratkozzon fel.


< Összes hír