Május-Június eseménynaptár

Május 8.

Workshop „az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 számú szabvány értelmezési problémái és azok megoldása” címen. A részvételt az akkreditációra készülő vagy azt tervező vizsgáló és kalibráló laboratóriumoknak ajánljuk, illetve minden olyan laboratóriumnak melynek konkrét problémája van a szabvány egy vagy több meghatározott részének biztos értelmezésével.
részletek: Az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 számú szabvány értelmezési problémái és azok megoldása - WORKSHOP

Május 27-31.

Metrológiai megbízott és laboratóriumi belső auditor tanfolyam. (MMB-LBA II. modul) A részvételt metrológus technikus képesítéssel rendelkező, laboratóriumvezető, laboratóriumi minőségirányítási vezető, és laboratóriumi belső auditori munkakörben dolgozó vagy arra készülő kollégáknak ajánljuk.
részletek: Metrológusi/metrológiai megbízott és laboratóriumi belső auditori képzési program II. Modul - MMB-LBA-2

Június 3-5.

Mérőeszköz Felügyelő tanfolyam A tanfolyamot mérőeszköz felügyelettel megbízott kollégáknak ajánljuk.
részletek: Mérőeszköz felügyelő képzési program - MF

Június 3-7.

Metrológus technikus tanfolyam (MMB-LBA I. modul) A részvételt bonyolultabb méréseket és kvantitatív vizsgálatokat folytató, mérőeszköz karbantartást, beszabályozást és kalibrálást végző, valamint a mérőeszközök működési feltételeinek biztosításával megbízott kollégáknak ajánljuk.
részletek: Metrológus képzési program - technikusi szint - MTECH

Június 17-21.

Hossz és szögmérés szakterületi metrológus képzés A tanfolyamot hossz és szögméréssel kiemelten/rendszeresen foglalkozó kollégáknak ajánljuk.
részletek: Hossz- és szögmérés szakterületi metrológus képzési program - HOSSZ-SZM


< Összes hír